Korting op verzekering

Beste lid van de Goldwing Club Holland,

We waren allemaal (inclusief het bestuur) zeer verrast door het opzeggen van onze overeenkomst voor korting op de motorverzekering bij Univé eind vorig jaar. Na in eerste instantie vooral energie te hebben gestoken in het proberen hen op andere gedachten te brengen of met alternatieven of uitstel te komen, bleek niets te baten. Zoals jullie weten hebben we toen als bestuur gezocht naar een andere verzekeraar die bereid is om onze leden een korting te bieden. De korting van 50% zoals Univé biedt is echt niet meer te realiseren tegenwoordig, maar we hebben uiteindelijk wel een overeenkomst kunnen sluiten met Combimotors. Zij bieden alle leden van onze club 20% korting op de premie van Quakel Assurantiën.

verzekeringskorting

Vanaf vandaag kunnen jullie al meteen gebruikmaken van deze korting. Combimotors gaat hard aan de slag om de komende tijd ook hun website in orde te maken, zodat deze afspraken ook on-line terug te vinden zijn. Het kost echter nog een paar weken voordat dit in de lucht is. Maar telefonisch zijn de medewerkers al direct bereikbaar voor advies en het afsluiten van een verzekering met korting.

In de Wing van september zal er meer informatie volgen over de samenwerking met Combimotors en uitleg over hoe het proces voor het on-line verzekeren loopt.
Maar je kan dus nu al van deze 20% korting op uw motorverzekering bij Combi Motors verzekeringen gebruik maken! Hoe gaat dat in zijn werk?

Houd uw lidmaatschapsnummer bij de hand, bel 0172-427035 en zij helpen u graag verder.
Combi Motors is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

De voordelen van Combi Motors Verzekeringen:
· Persoonlijke service (wij houden namelijk echt van motorrijders)
· Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 uur
· Direct een medewerker aan de lijn en eigen schadebehandelaars
· Uw aanhanger meeverzekeren is geen probleem
· Pechhulp in geheel Europa
· Geen alarmverplichting
· 3 jaar aanschafwaardegarantie mogelijk
· Verzekeren tegen taxatiewaarde mogelijk


Vriendelijke groeten,
Namens het bestuur,

Richard ter Steege
Penningmeester Goldwingclub Holland